Den 3-5 november firade Female Legends 1-årsdag med pompa och ståt.
8 november, 2017
Female Legends får fem miljoner för att inkludera tjejer i e-sport
19 februari, 2018
 
*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

Nyhetsbrev Januari

Välkommen till årets första nyhetsbrev!Liza Lind, Grundare
Ordförande


Lillie Klefelt, Grundare
Eventansvarig

 
Mycket händer i Female Legends såhär i början av året! Våra träningar drar igång i början av februari. Det går ännu bra att anmäla sig till till CS:GO och Overwatch. 
 
Styrelsen jobbar just nu hårt med att förbereda årsmötet som hålls 3 mars. Just nu rekryterar vi också en ny eventansvarig till styrelsen. Läs vad det innebär och anmäl ditt intresse längre ner. Vi vågar lova att du kommer ha ditt livs roligaste år! 

Känner du att du vill engagera dig i Female Legends kanske du passar i någon av våra arbetsgrupper? Här jobbar du hur mycket eller hur lite du vill, och på köpet får du värdefulla kontakter och en massa nya kompisar. 

Håll också utkik efter våra turneringar som börjar i mars. Vi kommer fortsätta med turneringar inom Overwatch och Hearthstone, och kommer dessutom med ett helt nytt koncept för League of Legends och CS:GO! 

Till sist, missa inte vår medlemsundersökning så vet vi vad du vill att FL ska ägna sig åt! 

Allt gott
Styrelsen genom Liza Lind och Lillie Klefelt


Styrelsen söker dig som vill vara ansvarig för våra events!

Att vara eventansvarig i styrelsen innebär att du är ansvarig för att planera och genomföra de events som vi medverkar på, till exempel Dreamhack och olika LAN runtom i landet. Du har också i uppgift att scouta efter evenemang som Female Legends vill och bör vara en del av.

Att vara eventansvarig innebär en hel del arbete, speciellt i samband med evenemangen. Det är självklart bra om du är intresserad av att själv närvara på många av evenemangen, men det är inte ett krav. Räkna med en bitvis tung arbetsbörda. I gengäld får du hänga med och få stöd av resten av Female Legends styrelse. Du kommer lära dig mer om e-sporten i Sverige, bygga upp ditt kontaktnät och fördjupa dina kunskaper i projektledning, planering och organisation.

Frågor? Maila liza@femalelegends.com

Läs mer och anmäl intresse här!

Coaching

CS:GO

Träningarna i CS:GO startar vecka 6 med en introduktion till vårens coaching, spelande och presentationer av ansvariga.

Träningarna är både för dig som är nybörjare till dig som vill satsa på att bli riktigt bra. Anmäl dig ensam, eller som lag. 

 
Anmäl dig här

Coaching

Overwatch

Vi har planer på att dra igång träningar i Overwatch. Detta är en intresseanmälan och vi kommer kontakta dig om träningarna blir av!

Träningarna är både för dig som är nybörjare till dig som vill satsa på att bli riktigt bra. Anmäl dig ensam, eller som lag. 

 
Intresseanmälan

Engagera dig i Female Legends!

Vill du vara med i någon av våra arbetsgrupper och hjälpa till att driva arbetet i Female Legends framåt? Engagera dig i någon av våra arbetsgrupper!

För de flesta arbetsgrupper krävs inga förkunskaper; vi lär upp dig. Det viktiga är att du känner att du har tid och intresse. Varje arbetsgrupp leds av en person i styrelsen, där du kommer få råd och stöd. Innan du tar beslutet att vara med i arbetsgruppen kommer du få prata med den som ansvarar för din arbetsgrupp. 

De flesta av våra arbetsgrupper är onlinebaserade, dvs du behöver inte bo på någon särskild plats i Sverige. Du kommer snart upptäcka att engagera sig i FL är bland det roligaste som finns. Du får träffa en massa andra goa tjejer, och lära dig mer om hur föreningen fungerar. Du har också en stor möjlighet att påverka hur du tycker att föreningen ska drivas! Alla som engagerar sig under ett år får ett intyg som bevis på ditt engagemang och en gåva. 


Frågor? Maila josefine@femalelegends.com

Läs mer och anmäl intresse här!

Medlemsundersökning 2018

Vi undersöker vad du som är medlem vill att Female Legends gör och hur du trivs i gruppen. Besvara gärna undersökningen, det tar högst 10 minuter!

Medlemsundersökning
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.