Soon.
26 oktober, 2018
Female Legends och Challengermode lanserar e-sportliga för kvinnor
14 november, 2018

Coachning varje vecka

Varje vecka genomför Female Legends coachning i spelen Overwatch och League of Legends. Vår coachning riktar sig till dig som vill träna ihop med andra i en lagmiljö, utvecklas och få nya vänner.

Oavsett om du är högrankad eller nybörjare så kommer du få verktyg för att bli en bättre spelare och samtidigt lära känna nya vänner. Coachningen är en dag i veckan under 10 veckors tid och varje träningstillfälle har ett specifikt tema t.ex. kommunikation, strategi eller lagspel. Coachningen har även spelspecifika teman som exempelvis objective control, warding och spelmekaniker för LoL eller roller, ultimates och counter pick för Overwatch. 

Coachningen hålls i vår discordserver och börjar alltid med gemensam teori och efteråt hoppar alla in i sitt respektive lag och spelar. Under coachingstillfället spelar lagen tillsammans och övar på dagens uppgift med en coach som ger spelarna feedback. Coachen hjälper spelarna att bli bättre både som lag och individuellt.  Oftast träna laget i ca 2 timmar eller så länge alla kan och ni får givetvis spela hur mycket ni vill tillsammans utöver själva träningstillfället.

Inför varje termin får alla möjlighet att anmäla sig. Anmälan läggs i vår Facebookgrupp och Discord. När du anmäler dig fyller du i vilken rank du har, vilka roller du spelar eller vill bli bättre på och om du har en vän du vill hamna i samma lag med. Alla anmälda blir i början av terminen tilldelade ett lag med andra spelare som har liknande ambitioner. Vårt mål är att träningen ska vara både rolig och utvecklande, och alla är välkomna oavsett nivå!

Kanske vill du vara med i vår coachning i framtiden?

Mimmi – Ansvarig för League of Legends
mimmi@femalelegends.com

Caroline – Ansvarig för Overwatch
caroline@femalelegends.com