Coachning varje vecka
26 oktober, 2018
Kallelse Årsmöte 2019
3 januari, 2019

Female Legends och Challengermode lanserar e-sportliga för kvinnor

Nu lanseras en europeisk liga för kvinnor i spelen League of Legends och Counter-Strike: Global Offensive. Det är gamingplattformen Challengermode och e-sportföreningen Female Legends som gått ihop och tillsammans arbetat fram ligan Womens Esports League (WEL) som lanseras tidigt 2019. Målsättningen? Att ligan i framtiden inte ska behöva finnas.

Låter det intressant? Läs mer i vårt pressmeddelande nedan!

 


Female Legends and Challengermode launch esports league for women

A European esports league for women is being launched in the games League of Legends and Counter-Strike: Global Offensive. It is the gaming platform Challengermode and the non-profit esports organization Female Legends who joins forces to launch Womens Esports League (WEL), starting in early 2019. The goal? That the league won’t be needed in the future.

Sounds interesting? Read all the information in our press release below!