Kallelse Årsmöte 2019
3 januari, 2019

TACK FÖR 2018!

Det nya året är igång och vi vill önska alla ett gott nytt år och tacka alla som varit en del av Female Legends under 2018!

2018 har varit ett händelserikt år. Vi har startat upp Women’s E-sports League, fortsatt med coachingen, varit på Almedalen, vunnit 3 fina priser, fortsatt vårt arbete på Dreamhack och mycket mycket mer. Styrelsen ser med tillförsikt på 2019. Det känns som att Female Legends under 2018 har blivit en stabil organisation med en god grund att stå på inför framtiden. 9 februari hålls årsmötet för 2019, så glöm inte att förnya ditt medlemskap för 2019 (eller bli medlem om du inte redan är det) så missar du inga uppdateringar! 

Vi vill ta tillfället i akt och tacka de som har jobbat med våra sociala medier, vår hemsida och vår Twitchkanal, med Josefine Wallenå och Mary Lidjan i spetsen. Utan er skulle Female Legends vara tomt, trist och tråkigt!

Tack!

Karin Gagnér, hemsida

Cornelia Bergentz, grafik och Twitch

Michelle Rieglert, Twitch

Alexandra Jauhiainen, hemsida, sociala medier och foto

Amanda Rasby, sociala medier

Amanda Rydberg, sociala medier

Helga Jonsdottir, sociala medier

Sofia Hjelm, sociala medier och hemsida

En av de första sakerna vi gjorde när Female Legends grundades var att starta upp coaching i League of Legends. Numer kan man även bli coachad i Overwatch hos oss. Under hösten avslutade vi vår femte termin av coachingen. Den skulle förstås inte vara något utan Jennifer Hallberg, som roddar alltihop med god hjälp av coachingansvariga Caroline Wallén och Mimmi Collin. Robin Ek och Jacob Hjelm har gjort jättejobb som materialansvariga. Tusen tack till er och till alla våra coacher!

Atle Malmberg

Elisabeth Lindberg

Ida Quinn

Jonatan Pettersson

Erik Brusewitz

Cornelia Bergentz

Wiktor Nilsson

Lina Sjöberg

Linn Liljander

Nino Fakurlaif

Pontus Söderlund

Mattias Steisner Brunhage

När det kommer till turneringar har 2018 varit händelserikt. Vi har testat olika koncept, allt skickligt ordnat av Olivia Mattsson. Vi har jobbat mycket med att skapa Women’s Esports League, där samtliga League of Legends- och CS:GO-fantaster kommer kunna tävla på sina villkor. Ni som utövar andra e-sporter; vi har inte glömt bort er! Håll utkik under 2019. Med alla våra turneringar har vi också haft otroligt duktiga admins. I våras leddes arbetet av Ida Olsson, Gabriella Köhler och Evelina Branzell. Stort tack också till alla våra admins som varit involverade i arbetet:

Helga Saedis Jonsdottir

Malin Åström Jonsson

Karin Nicander

Fanny Norling

Magda Hyttsten Nilsson

Rebecka Evans

Helena Persson

Frida Eronalie

Sist men inte minst vill vi uppmärksamma dem som tar hand om våra grupper, Discord och Twitch – våra moderatorer. Det är de som håller koll, godkänner medlemmar, bannar och ser till att det är snyggt, städat och organiserat. Tusen tack!

Cornelia Bergentz

Elin Iller

Olivia Wiktorsson

Rebecca Lundberg

Cornelia Klefelt

Mimmi Collin

Angelica Berggren

Atle Malmberg

Emelie Lennartsson

Joy Bratt Martinez

Kevin Hoogendijk

Max Horttanainen

Michelle Rieglert

Pontus Söderlund

Robin Ek

Tim Söderström

Victoria Lilja

Vi i styrelsen är så otroligt glada och stolta över alla er som valt att jobba med oss under 2018. Det har varit ett otroligt år där vi som förening gjort enormt mycket för att jobba för en mer inkluderande och välkomnande e-sport. Åter igen, stort tack till alla er som valt att vara en del av det jobbet!

Vi ses under 2019!

Liza Lind

Lillie Klefelt

Josefine Wallenå

Amanda Palmgren

Jennifer Hallberg

Mary Lidjan

Olivia Mattsson

Sanna Härngren