ARBETSGRUPPER

Female Legends har många drivna eldsjälar som arbetar ideellt för föreninge. Både i styrelsen men främst i alla våra arbetsgrupper. Nedan kan du läsa mer om dem, vad de gör samt hur du gör om du vill engagera dig i Female Legends.

Twitch

Jobbar med vår Twitchkanal. Bokar in casters, streamers och moderatorer vid turneringar. Är behjälplig när någon streamar hos oss. Vissa kunskaper om Twitch och OBS kan vara bra om du vill jobba här.

 

Grafik

Gör all grafik åt Female Legends, från våra banners på Facebook till marknadsföring och speciella arrangemang, som Dreamhack. Bra om du har kunskaper i bildredigeringsprogram, som t.ex. Illustrator eller Photoshop.

 

Hemsida

Jobbar med att hålla hemsidan uppdaterad.

 

Sociala medier

Jobbar med att uppdatera våra sociala medier.

 

Sponsring

Jobbar med att hitta roliga samarbeten för olika delar av verksamheten

 

Försäljning

Jobbar med webbshoppen, att ta fram och designa plagg/prylar.

Turneringsadministratörer

Jobbar främst med att verifiera våra spelare vid turneringar och ta emot eventuella frågor.

 

Huvudadministratör för turneringar

Huvudadministratören är ansvarig för ett av spelen League of Legends, CS:GO, Overwatch eller Hearhstone. Jobbar med att boka in administratörer för turneringarna, se till att allt flyter på med registreringar för turneringar, svara på frågor och liknande.

 

Lokala representanter

Lokala representanter representerar FL på mindre arrangemang runt om i landet.

 

Coacher

Coacherna håller i våra träningar i League of Legends, CS:GO och Overwatch.

 

Spelkvällar

Arrangerar våra spelkvällar som hålls online. Spelkvällarna kan ha olika teman, som t.ex miniturneringar, spelkvällar för nybörjare eller särskilda spel.

Engagera dig

I formuläret nedan kan du anmäla dig om du också vill engagera dig i föreningen. För de flesta arbetsgrupper krävs inga förkunskaper; vi lär upp dig! Du kommer snart upptäcka att engagera sig i FL är bland det roligaste som finns. Du får träffa en massa andra goa tjejer, och lära dig mer om hur föreningen fungerar.

För frågor maila liza@femalelegends.com