Olivia Mattsson

Namn: Olivia Mattsson

Ålder: 21

Ort: Lund

 

Vad är din roll i styrelsen?

Jag sitter just nu som föreningens turneringsansvarig! Det innebär att jag tillsammans med resten av styrelsen samt mina fina huvudadmins planerar och strukturerar upp de turneringar som vi håller i. Jag försöker värva flera underbara admins till vårt lilla gäng och är även med att planera inför våra turneringar på Dreamhack. Mycket tempo och mycket som händer, men superkul!

 

Vad gör du utanför föreningen?

Utanför så pluggar jag civilingenjör med inriktning på informations- och kommunikationsteknik (tänk IT) och har snart läst klart mitt första år. Jag spelar en del League of Legends samt Fortnite och streamar lite på sidan om.

Utom gaming så umgås jag gärna med vänner, lyssnar på gammal musik (allt ifrån 80talsdängor till 90s boyband är mina riktiga guilty pleasures) och följer LCS så mycket som jag kan!

 

Varför engagerar du dig i Female Legends?

När jag först anslöt mig till Female Legends blev jag så imponerad av initiativet och kände verkligen att jag ville stötta det på något sätt. Om något så önskar jag att jag hade fler tjejvänner att spela med när jag växte upp, då det var ett intresse som mina vänner snabbt bemötte med en liten lätt rynk på näsan. Jag skulle vilja att fler duktiga spelare vågar ta plats på e-sportsscenen och önskar att vi gör en plattform i form av turneringar för dessa duktiga spelare att synas på! Sen så jag har även träffat så fina människor inom föreningen, vilket gör mig väldigt glad.